Overmarken: Overvejer du fjernvarme?

6. december 2018

Overmarken: Overvejer du fjernvarme?

Fjernvarmen er både en nem og en klog beslutning. Ring og hør, om fjernvarme er noget for dig. Så beregner vi et tilbud nu – inden du går i gang med at bygge.

Er du i tvivl, om du skal vælge fjernvarme eller jordvarme/varmepumpe i dit nye hus?

Jordvarme/varmepumpe er blevet fremhævet som både klimavenlig og billig – da man ikke betaler for jordens varme. Men hvis du sammenligner med fjernvarme, er regnestykket ikke helt så enkelt:

  • Jordvarme/varmepumpe bruger el til at drive varmepumpen.
  • Jordvarme/varmepumpe er dyr at etablere.
  • Fjernvarmen er allerede lagt ind på din byggegrund.
  • Fjernvarmen i Tommerup er baseret på CO2-neutral varmeproduktion.

 

Kampagnepris -  gælder til udgangen af 2019

Derfor er fjernvarmen et særdeles konkurrence­dygtigt valg, også i et nybygget hus i lavenergiklasse 2020.

Jordvarme/varmepumpe kan i nogle tilfælde være et godt valg, hvis du ikke har adgang til fjernvarme. Men det har du her - centralt i Tommerup, hvor 12 grunde i første omgang er klargjort til fjernvarme.

I modsætning til jordvarme/varmepumpe er fjernvarmen billig at anlægge i dit nye hus. Byggemodningsbidraget er allerede betalt ved køb af grunden, så du skal kun betale tilslutningsbidraget samt etablering af stikledning.

Med fjernvarme er du sikret nem og stabil varme hver dag til en konkurrencedygtig pris. Vi giver dig gerne en beregning.

Fjernvarmen i Tommerup er er baseret på CO2-neutral varmeproduktion, fra lokal flis og solvarme. Der er derfor udsigt til mange års sikker levering af miljøvenlig komfort til dit nye hus.

Når du har fjernvarme, er det vores ansvar at passe og udvikle din varme, så du altid har den bedste og billigste løsning. Og vi yder altid god service, hvis du har spørgsmål til dit varmeanlæg.

Vi hjælper gerne! Kontakt os på telefon 6476 1003 eller mail: tbfjv@mail.dk.