Ingen fjernvarme i Tommerup Øst

1. marts 2023

Det er med beklagelse, at vi må meddele interesserede forbrugere i Tommerup Øst, at den annoncerede udlægning af fjernvarme aflyses.

Årsagen hertil er, at der med den adviserede prisstigning for tilslutning ikke længere er 50% tilslutning for projektet, og Tommerup Bys Fjernvarmeforsyning ser sig derfor nødsaget til at aflyse projektet.

Da der ikke vil være grundlag for at genoptage udbuddet de kommende år, råder vi de forbrugere, som har et umiddelbart behov for at ændre den nuværende opvarmningsform, til eventuelt at gå sammen og undersøge markedet i grupper.

Herved vil der måske også være mulighed for at få bedre priser og udstyr hos valgte udbydere, og udbudsarbejdet bliver måske mere overskueligt for flere.

Med annullering af udbygningen vil vi samtidig afmelde vores ansøgning om tilskud fra Fjernvarmepuljen. Det betyder, at der måske er mulighed for de berørte forbrugere for at søge hjælp til konvertering til varmepumpe eller anden opvarmningsform - mere herom på https://ens.dk/service/tilskuds-stoetteordninger

Tak for det store arbejde, som flere forbrugere har udført med hjælp til Tommerup Bys Fjernvarmeforsyning under de første udbudsrunder.

De berørte forbrugere vil herefter blive slettet med personlige oplysninger i værkets kartoteker (mail og telefon).

På bestyrelsens vegne

Frank Mostrup

+45 6062 2662